Siivooja/kohdevastaava Tampereen IKEA-tavarataloon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Oletko työskennellyt siivousalalla jo jonkun aikaa ja haluaisit hieman lisävastuuta ja kehittyä ammatillisesti? Etsimme nyt 
   
SIIVOOJAA/KOHDEVASTAAVAA  
   
vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen IKEA-tavarataloon Tampereelle. Työvuorosi sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville aamu- tai iltavuoroon ja vuoroja on myös viikonloppuisin.
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden huolehtimalla tavaratalon kaikkien tilojen mukaan lukien piha-alueiden siisteydestä. Työvuorojesi aikana toimit myös siivouksen kohdevastaavana tavaratalossa. Kohdevastaavana suoritat laatukiertoja ja varmistat että sovitut työt on tehty. Osaat reagoida ripeästi muuttuviin tilanteisiin ja siivoustarpeisiin. Kohdevastaavan tehtävä on hyvä ensi askel kohti vastuullisempia tehtäviä. 
Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai siivousalan koulutus. Siivouksen perusrutiinit sujuvat sinulta sukkelasti ja ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa.   
   
Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki.  
   
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 18.8.2019  mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.   
   
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pirjo Vesa 050 911 0819  ma 12.8 klo 12-15 ja ti 13.8 klo 10-14

 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1289470
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenkyrö, Kangasala, Nokia, Pirkanmaa, Tampere