Siivooja/kohdevastaava Kuopioon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Oletko työskennellyt siivousalalla jo jonkun aikaa ja haluaisit hieman lisävastuuta ja kehittyä ammatillisesti? Etsimme nyt
 
 
SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVAA
vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työvuorosi ovat pääsääntöisesti joko aamuvuorossa kello 6-14 tai illassa 13.45-21.45.  Satunnaisesti vuoroja on myös viikonloppuisin. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.
 
Mitä työpäiviisi kuuluu?
Siivoojana ja kohdevastaavana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden. Kohdevastaavana suoritat laatukiertoja ja varmistat, että sovitut työt on tehty. Kohdevastaavan tehtävä on myös hyvä ensi askel kohti vastuullisempia tehtäviä. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.
 
Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai siivousalan koulutus. Siivouksen perusrutiinit sujuvat sinulta sukkelasti ja ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja.  Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa. Lisäksi tarvitset B-ajokorttia sillä kohdevastaavana olet vastuussa useammasta kohteesta.
Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki. 
 
Eikö kuulostanutkin hyvältä?
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 27.10.2020. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sinulle mielellään palveluesimies Kirsi Venehsalo 040 301 4015  klo 12:00-14:00.
 
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot