(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/kohdevastaava Kuopion IKEA-tavarataloon
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Oletko työskennellyt siivousalalla jo jonkun aikaa ja haluaisit hieman lisävastuuta ja kehittyä ammatillisesti? Etsimme nyt
  
SIIVOOJAA/KOHDEVASTAAVAA 
  
vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen IKEA-tavarataloon Kuopioon.  Työvuorosi sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville ja vuoroja on myös viikonloppuisin. Tämä tehtävä sopii erityisesti iltavirkulle henkilölle, sillä työvuorot ovat 14.45 – 22.45.
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyvyyden. Työvuorojesi aikana toimit myös siivouksen kohdevastaavana tavaratalossa. Kohdevastaavana suoritat laatukiertoja ja varmistat että sovitut työt on tehty. Kohdevastaavan tehtävä on hyvä ensi askel kohti vastuullisempia tehtäviä.
Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai siivousalan koulutus. Siivouksen perusrutiinit sujuvat sinulta sukkelasti ja ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitaan suomen kielen taitoa.  
  
Tähtiasenne on meidän coorilaisten sydän ja tapa tehdä töitä. Siitä syystä meille on tärkeää, että olet palveluhenkinen ja työotteessasi on hyvä tekemisen meininki. 
  
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä.  
  
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 26.3.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
  
Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Vehnesalo (p. 040 301 4015)  arkisin klo 12-14.