(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/keikkasiivooja Kajaaniin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä osa-aikaista SIIVOOJAA Kajaaniin

Työtehtäviisi kuuluu vaihtelevat siivoustehtävät uudessa kohteessamme. Työsuhde on osa-aikainen, toistaiseksi voimassaoleva ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-20 välille. Työtunteja on viikossa 6-10. Mahdollisuus kevään aikana myös keikkatyöhön. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus, työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi. Lisäksi tarvitset oman auton käyttömahdollisuuden, hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko tienata opiskelujen ohella tai muuten vain liittyä mainioon työporukkaamme ja luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.3.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -