(Poistunut julkaisusta)

Siivooja/Astiahuoltaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen sekä oman työn jäljen näkeminen? Haluatko työlläsi tehdä muiden arjesta sujuvaa ja tehokasta?

 

Silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiämme täydentämään

 

SIIVOOJAA / ASTIAHUOLTAJAA

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Oulun Ritaharjuun. Työskentelet reippaalla asenteella monipuolisissa siivouksen ja astiahuollon tehtävissä asiakaskohteessamme sekä huolehdit positiivisesta asiakaskokemuksesta. Puolet työpäivästäsi koostuu ylläpitosiivouksesta ja puolet astiahuollosta. Aherrat maanantaista perjantaihin klo 6:00-14:00, joten viikossa työtunteja kertyy täydet 37,5 h. 

 

Aikaisempi kokemus siivouksesta sekä astiahuollosta on plussaa, mutta sitäkin tärkeämpää on timanttinen asenne ja halu kehittyä. Pääset asenteellasi vaikuttamaan monen päivään, joten iloinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne on ehdoton valttikorttisi! Edellytämme työntekijöiltämme myös ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta sekä valmiuksia toimia itseohjautuvasti.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn mukavassa työporukassa. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa. Olet myös ennen kaikkea erittäin tervetullut rakentamaan kanssamme kestävää ja ketterää kiertotaloutta!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.