(Poistunut julkaisusta)

Siivoojaa vakituiseen työsuhteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Etsitkö töitä puhdistuspalvelualalta? Haluaisitko pidempiaikaisen työn Oulun talousalueelta? Jatka siis lukemista!

Haemme nyt SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen Oulun alueelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja etsimme heille nyt vakituista siivoojaa. Tehtävässä työskentelet mm. rappukohteiden parissa, mutta myös muut siivouskohteet, kuten toimisto-, myymälä- ja rakennustyömaakohteet, ovat mahdollisia. Työaika on n. 25 - 37,5h/vko. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen ja työtehtävien mukainen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tällä hetkellä tarjolla olisi mm. ylläpitosiivouskohteita Kempeleessä n. 30 h/viikko, joko varhaisissa aamuissa tai iltapainotteisesti.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Siivouskoneiden käyttökokemuksesta ja alan koulutuksesta on sinulle etua, mutta meillä saat myös kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan myös eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja työn luonteen vuoksi hyvää fyysistä kuntoa. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta!

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä