Siivooja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Siivooja

Tehtävänkuvaus

Etsimme oma-aloitteista ja reipasta siivoojaa Lahden alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Siivottavat kohteet voivat olla esimerkiksi asuinkiinteistöjä, kouluja, toimistoja ja tehtaita. Työtehtäviin kuuluu mm. lattioiden pesua lattianhoitokoneella ja yhdistelmäkoneella, lattioiden vahauksia, ikkunoiden pesua ja pölyjen poistoa. Työaika 30-37,5h viikossa.

Odotamme sinulta

Kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtehtäviin perehdytetään. Toivomme sinun olevan ennen kaikkea motivoitunut tekijä, joka on valmis oppimaan työtehtävät. Kohteiden välillä liikutaan autolla, joten sinulla tulisi olla ajokortti. Auto katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Muuta

Hae paikkaa pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot