Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä? Hyppää mukaan meidän huippujengiin ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI LIEKSAAN

 

Tässä pestissä pääset huolehtimaan asiakaskohteemme päivittäisistä ylläpitosiivouksista. Huolehdit siis omalta osaltasi toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä sekä kirjaimellisesti siististä asiakaskokemuksesta! Viikkotyötunteja kertyy minimissään 7,5h, jonka lisäksi sinun on mahdollista kerryttää lisätunteja alueen muista kohteista. Kohteessa työskennellään arkisin klo 16.00 jälkeen. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.7.2022 saakka.

 

Olet etsimämme henkilö, jos iloinen hymysi ja hyvä fiiliksesi välittyy ympärillesi! Lisäksi arvostamme ennen kaikkea luotettavuutta ja itseohjautuvuutta - jos huomaat esimerkiksi likaisen ikkunan tai rikkinäisen paperiannostelijan, otat asiasta koppia ja hoidat sen eteenpäin. Kokemus tai koulutus alalle katsotaan eduksi, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätöntä – opetamme kaiken muun paitsi timanttisen asenteen!

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Lisäksi meiltä löytyy kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. 

 

Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä, odotamme hakemustasi innolla ja nappaamme sopivat henkilöt riveihimme heti!  Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää ne rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476590
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Lieksa