Siivooja
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

Kesätöitä tai osa-aikaista lisätyötä vailla?

Asiakasyrityksemme etsii kahta siivoojaa. Työtä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka mutta mahdollisesti pidempäänkin. Kyseessä on osa-aikainen työ ja tunteja on tarjolla 25h/vko.

Työtehtävät ovat taloyhtiöiden julkisten tilojen siivousta ja sisältää siis esimerkiksi porrassiivousta. Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella. Kohteiden välimatkat pääset liikkumaan joko autolla tai julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Oma auto ei siis ole pakollinen mutta B-ajo-oikeus katsotaan eduksi. Yritys on myöskin valmis kouluttamaan sinut siivoustyönsä saloihin, joten siivousalan koulutusta tai työkokemusta sinulla ei välttämättä tarvitse olla. Katsomme kokemuksen plussaksi mutta tärkeämpää on oma-aloitteinen ja reipas työote fyysisesti raskaassa työssä.

Etsitkö pelkkää iltatyötä? Haluat vaikuttaa työaikaasi? Autollisella siivoojalla olevat työkohteet on mahdollista siivota myös iltaisin, joten pelkän iltavuoronkin tekeminen onnistuu. Tai voit tehdä tiistain ja perjantain illalla kello 17 jälkeen ja muut viikon kohteet päiväsaikaan. Ei-autollisen siivoojan työkohteissa työ on mahdollista tehdä arkisin 8-16 väliin.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia järjestelmässä jo hakuaikana sillä työt saa aloittaa pikimmiten ja paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja työpaikasta antaa Wilma 040 121 7148 (arkisin klo 8-15) tai wilma.niskanen@citywork.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot