Siivooja
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Haussa PORRASSIIVOOJIA asiakkaallemme Länsi-Helsinkiin!

Asiakkaamme on siivousalalla jo lähes 20-vuotta toiminut erityisesti porrassiivoukseen keskittynyt toimija. Porrassiivouksen lisäksi heidän toimintaansa kuuluvat yrityssiivoukset, ikkunoiden pesut ja muuttosiivoukset.

Työtehtäviisi kuuluvat rappujen ja asuintalojen yleisten tilojen siivoustyöt yhdessä parin kanssa. Olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, jolle huolellinen kädenjälki on tärkeää. Työskentelyotteesi on tehokas ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta täkeintä on asenne.

Edellytämme tehtävään sujuvaa suomen kielen taitoa. Sinulla tulee olla myös B-ajokortti, sillä työ on liikkuvaa ja päivän aikana liikutaan eri kohteiden välillä. Omaa autoa et kuitenkaan välttämättä tarvitse. Työtä on tarjolla 37,5h/vko. Työaika on joustava ja voit tehdä vuoroja esimerkiksi 6-14 tai 8-16. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäänkin työsuhteeseen!

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot