Siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Etsitkö fyysistä ja mielenkiintoista siivoustyötä? Halutko tulla kanssamme tekemään tiloja, joissa on hyvä olla?


Etsimme reippaalla asenteella varustettua AAMUSIIVOOJAA vastaamaan asiakaskohteemme toimiston ylläpitosiivouksesta Helsingin ydinkeskustaan. Työaika on arkisin klo 6-11, mutta voi sisältää myös erikseen sovittaessa satunnaisia viikonloppuvuoroja. Toivommekin joustavuutta työaikojen suhteen.Työsuhde on osa-aikainen (25h/vko) ja vakituinen. Myöhemmin voi olla mahdollisuus myös lisätunteihin.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on oma-aloitteinen työote ja positiivinen asenne työntekoon. Haluat tehdä työtä, jolla on merkitystä, ja sinua motivoi laadukkaan palvelun tuottaminen asiakkaillemme. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä tiimissä. Työtehtävä edellyttää vähintään vuoden kokemusta siivoustyöstä ja sujuvaa suomen- tai englanninkielen taitoa asiakaspalvelutilanteiden vuoksi. Työssä tarvitaan myös hyvää fyysistä peruskuntoa, sillä työssä liikutaan paljon.


ISS Palveluilla tarjoamme säännöllisen työn ja monipuolisen työnkuvan. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kannustamme kehittämään sekä ylläpitämään ammattitaitoa koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla


Tuntuuko tehtävä omalta? Haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi, mutta kuitenkin viimeistään 18.7.2021. Työ alkaa 1.8.2021.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot