Siivooja
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Etsitkö töitä kesäksi. Hienoa! Haemme nyt asiakkaallemme siivoojaa Espoon Tapiolaan kuukauden mittaiseen määräaikaiseentyösuhteeseen ajalle 12.7-13.8.2021. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6–15.00 välille.

Siivoojana työtehtäviisi kuuluvat vanhustentalon siivous viisi kertaa viikossa sekä porrassiivousta kaksi kertaa viikossa. Tehtävän hoitamisessa tarvitset siirtymiä varten omaa autoa. Palkkaus määräytyy kiinteistöalan tes mukaisesti.

Arvostamme kokemusta siivousalan tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Tehtävässä pärjää hyvin, kun sinulla on kyky  toimia itsenäisesti annettuja ohjeistuksia noudattaen. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa.

Työsuhde solmitaan Go Onin kanssa, joten työssäsi sinua tukee myös Go Onin HR-tiimi ja pääset myös välittömästi Go On-ketjun henkilöstöetujen piiriin.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Älä turhaan odottele, vaan laita hakemuksesi välittömästi alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme päätökset rekrytoinnista heti kun sopiva henkilö löytyy. Tietosuojasyistä emme ota vastaan sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi arkisin klo 9-15 p. 020 779 8893.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot