Siivooja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Etsitään tomun tuhoajia, villakoirien vihollisia ja epäpuhtauksien eliminoijia

RUNO sai alkunsa unelmasta luoda huipputason hotellielämys, joka on reilusti arjen yläpuolella, mutta silti helposti lähestyttävä ja luokseen kutsuva. Hotellimme on kokonaisuus, jonka jokainen yksityiskohta on mietitty ja muotoiltu vanhaa kunnioittaen ja uutta etsien.

Haluatko olla yksi joukossa unelmien luojana? Asiakkaamme tarvitsee sinua toteuttamaan näitä kokemuksia, sillä tilojen siisteys on ehdottomasti osa hyvää tunnetta onnistuneesta vierailusta RUNO- hotellissa.

Voit olla alan vasta-alkaja tai ammattilainen, pääasia, että tahmatahrat ja nurkissa mahdollisesti vaanivat villakoirat tulevat huomatuiksi ja siirrettyä hellävaraisesti, mutta päättäväisesti niille kuuluvaan paikkaan.

Emme hae kerrossiivoojia vaan tehtäviin kuuluu yleisten tilojen, kuten ravintolan, Spa-osaston ja kokoustilojen siisteys. Olet asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja toimit mielelläsi myös kansainvälisessä ympäristössä, otsasi rypistyy ainoastaan, kun näet epäkohdan siisteydessä. Et kuitenkaan jää sitä ihmettelemään, vaan tarmokkaasti, iloisesti hyräillen tartut moppiin.

Puhut suomea ja englantia, mutta myös pelkällä sujuvalla englanninkielen osaamisella täytät tämän vaatimuksen.

Työ on osa-aikaista ja käytössä on järjestelmä, jonka kautta voit valita itsellesi parhaiten sopivat vuorot. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle, sillä töitä saattaa hyvinkin löytyä myös kesäkauden jälkeen.

Työaika voi sijoittua maanantaista sunnuntaihin ja tarjolla on sekä aamu- että iltavuoroja.

Täytä rohkeasti ja viipymättä hakemus, sillä nyt on mahdollisuus päästä sinne, mistä kaikki nyt puhuvat. RUNO.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot