Siivooja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Tehtävänkuvaus

Etsimme oma-aloitteisia ja reippaita siivoojia keikkatyöhön Lahden alueelle. Siivottavat kohteet voivat olla esimerkiksi toimistoja ja koteja. Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle. Kyseessä on pitkäaikainen keikkatyö, jossa kesällä vuoroja saattaa olla vähemmän, mutta työ jatkuisi myös syksyllä. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Vaatimukset

Olet reipas ja oma-aloitteinen, pidät siisteydestä ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Sinulla tulisi olla myös auto käytössäsi kohteisiin liikkumiseen.

Pätevyysvaatimus/koulutus

Kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtehtäviin perehdytetään.

Muuta

Täytä hakemus osoitteessa www.eezy.fi Jos sinulla on jo hakemus meillä, soita 03 873 200, niin päivitetään tietosi. 
Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot