Siivooja
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Herätyskello soi, avaan silmät ja nousen ylös. Ensimmäisenä on pakko napata tuoretta kahvia, jonka jälkeen täytyykin jo rientää. Työvaatteet vielä niskaan ja työavaimet kouraan. Nokka kohti Vaalimaan raja-asemaa, jossa työpäivät starttaavat aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9:00. Työaika on minulle mitä parhain, sillä ehdin nukkua hyvät yöunet alle ja minulle jää vielä iltoihin hyvin aikaa vapaa-ajalle. Viikkotyöaikani on tässä pestissä 16h viikossa, joten olen ajatellut että voisin myös opiskella tai tehdä jotain toista työtä rinnalla.. Toisaalta jos haluan, saan tehdä myös extratunteja muissa kohteissa meillä L&T:llä. Onneksi työnantaja on niin joustava ja kannustaa minua, esihenkilöni on aivan huippu tyyppi!

Minusta tässä työssä on parasta se, että saan aina ilahduttaa tilojen käyttäjiä puhtaalla ja siistillä lopputuloksella. Kukapa ei viihtyisi siistissä ympäristössä? Päivääni parantaa asiakaskohtaamiset, rajalla on parasta työskennellä, kun ympäristö on niin mielenkiintoinen! Raja-aseman lisäksi minulla on vielä pari muuta toimitilaa, joiden puhtaudesta ja viihtyvyydestä saan vastata. Olen iloinen, että myös asiakkaamme näissä kohteissa huomaavat tekemäni työn ja arvostavat työpanostani. 

Kun aloitin L&T:llä siivoojana, minulla ei ollut vielä aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, eikä koulutustakaan. Sain kuitenkin todella kattavan perehdytyksen, kun aloitin työt ja olin tosi innoissani, kun pääsin oppimaan uutta. En osannut ennen ajatellakaan, että siivoustyössä käytetään niin monipuolisesti erilaisia välineitä ja puhdistusaineita...  Olenkin tullut siihen lopputulokseen, että asenne ratkaisee näissä hommissa! Minusta on hienoa, että osoitettuani luotettavuutta ja motivaatiota työhön, olen saanut työskennellä itseohajutuvasti ja minulle on annettu vastuuta.

 

Tule meille SIIVOOJAKSI VAALIMAALLE, yllä oleva tarina voisi olla sinun!

 

Me odotamme hakemustasi jo innolla, joten klikkaa Hae -painiketta ja jätä meille yhteystietosi. Jos mieleesi jäi kysymysmerkkejä, voit osoittaa ne meille rekry@lassila-tikanoja.fi

 

Käy vielä kurkkaamassa, millaista siivoustyö on L&T:llä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452174
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35344525.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Virolahti, Hamina