Siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Etsitkö säännöllistä arkipäiville sijoittuvaa työtä? Oletko tarkka ja omatoiminen työskentelijä? Halutko tulla kanssamme tekemään tiloja, joissa on hyvä olla?


Tiimimme Lohjalla kaipaa nyt SIIVOOJAA vahvistamaan porukkaamme! Tässä tehtävässä vastaat teollisuuskohteen ylläpitosiivouksesta arkisin klo 6:00-14:00. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, 37,5h/viikko.

Meille ISS:llä on tärkeää, että jokainen meistä pääsee töistä terveenä kotiin. Siksi painotammekin turvallista työotetta jokaisessa tehtävässämme. Onkin hienoa, jos olet jo suorittanut työturvallisuuskortin. Toivottavasti sinulla on jo hieman käytännön kokemusta siivoustyöstä, koulutuksesta on toki hyötyä, mutta vielä tärkeämpää meille on asenne: aito halu tehdä työtä, jolla on merkitystä. Työtä tehdään teollisuusympäristössä, jossa on paljon sementtipölyä ja liikkumista, joten sinulla tulee olla hyvä peruskunto. Asiakkaitamme palvellaan tässä kohteessa suomen kielellä, ja tästä syystä sinun tulee hallita kieli hyvin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaikaa on 12.5.2021 asti, mutta laita toki hakemuksesi jo tänään, sillä hakemuksiin tutustumme jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse.


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.
ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot