Siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme nyt SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme vaihteleviin asiakaskohteisiimme Pirkkalassa! 

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille.

Tässä tehtävässä työskentelet useassa eri asiakaskohteessamme pääsääntöisesti arkisin, mutta satunnaisesti töitä voi olla myös viikonloppuisin. Työtunnit vaihtelevat tarpeen ja omien toiveidesi mukaisesti 23-37,5h/viikossa. Erityisesti kesällä toivomme sinun voivan tehdä kokoaikaista työtä 37,5h/viikko. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja työvuorot sijoittuvat klo 05:00-20:00 välille. Työsuhde on vakituinen, ja toivomme sinun voivan aloittaa mahdollisimman pian.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Työn liikkuvan luonteen vuoksi sinulla tulee olla B-ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.
Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Haluamme kuulla sinusta lisää! Laita hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi, ja kerro meille miksi sinä olisit sopivin henkilö joukkoomme. Hakuaika päättyy 17.5.2021.


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.
ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot