Siivooja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Oletko sinä etsimämme ahkera siivooja?

Mitä etsimme: 

Etsimämme siivoustyöntekijää työskentelee pidempiaikaisessa työsuhteessa asiakasyrityksessämme COOR. Työskentelypaikkana on Inarissa sijaitseva päivittäistavarakauppa. 

 

Mitä odotamme hakijalta: 

Toivomme sinulta löytyvän jo hieman myymälöiden siivouskokemusta. Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin motivaatiota, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Toivomme sinun pitävän siisteydestä ja nauttivan oman käden jäljen näkemisestä. Lisäksi tehtävässä suoriutumisessa vaaditaan sujuvaa suomenkielentaitoa.

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme sinulle pidempiaikaisen työsuhteen viihtyisässä työympäristössä. 

Työskentelyaikasi tulee olemaan arkisin maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina kahden (2) tunnin työvuoroissa. Kattava perehdytys työtehtävään järjestetään asiakasyrityksen puolesta työsuhteen alussa. Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan TES mukainen. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan 1.7. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 01.06.2021

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emmi-Erika Korhonen
HR-harjoittelija
Eezy VMP
044 0188 990
emmi-erika.korhonen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot