Siivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2021

Haemme Varkautelaiseen yksityiseen kiinteistöpalveluyritykseen itsenäiseen työhön kykenevää siivoojaa tiiminjäseneksi.

Hakijalta toivotaan kokemusta ja/tai koulutusta siivous- tai laitospuolen tehtävistä, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta, nuhteetonta taustaa sekä hygieniapassia. Työtehtäviin perehdytetään.

Työtehtävät pitävät sisällään taloyhtiöiden sopimuksen mukaisia porras- ja yleisten tilojen viikkosiivouksia sekä jatkossa mahdollisesti myös yritysten ja kotitalouksien tilaussiivouksia.

Työtä tehdään joustavasti arkisin ma-pe klo 7-15 välillä. Työt alkavat osa-aikaisena 18-37,5h/vko, mutta tunnit lisääntyvät kohteiden lisääntyessä. Työ sopii erinomaisesti myös alan opiskelijalle tai lisätyötä haluavalle. Työssä vaaditaan riittävää suomen kielen taitoa.

Ajokortti ja oman auton käyttö plussaa. 

Palkkaus Kipa TES mukainen. Työt alkavat heti sopivan henkiölön löydyttyä.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot