Siivooja
L&T Siivous Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

L&T on huomisella töissä! Meitä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI TURKUUN

 

Tässä tehtävässä huolehdit myymäläkohteemme siisteydestä, työ sisältää muun muassa kahvilan, ravintolan, kauppakeskuksen ja hotellin siivousta. Olet siis avainasemassa luomassa monen kävijän kirjaimellisesti siistiä ja viihtyisää asiakaskokemusta! Etsimme kokoaikaista työntekijää (37,5h/vko). Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville noin klo 06.00 - 22.00 välille, mutta voi kuitenkin vaihdella.

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista palveluasennetta, luotettavuutta sekä itsenäistä työotetta. On aina eduksesi, jos olet siivonnut myös muualla kuin kotonasi! Alan koulutusta emme vaadi –  pääasia on, että sinulla on motivaatiota ja intoa oppia. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä. Työssä tulet kohtaamaan asiakkaita, joten sujuva suomen kielen taito on suotavaa. 

 

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi. Esimiehesi tukee sinua arkipäiväisessä työssäsi ja saat käyttöösi modernit koneet sekä laitteet, jotka ovat apunasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!    

 

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428698
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34662067.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Turku