Siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme motivoituneella ja lempeällä asenteella varustettua SIIVOOJAA koulukohteeseemme Helsinkiin.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta koulukohteessamme. Töitä tehdään arkisin klo 10 – 18 välillä, 30–37,5h viikossa. Työsuhde on vakituinen. Toivomme, että olet joustava työaikojen suhteen ja käytettävyytesi sijoittuu ilmoittamiimme työaikoihin. Kouluympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tähän tehtävään edellytämme, että sinulla olisi noin vuoden ajalta siivousalan työkokemusta ja/tai tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, luotettavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä hyvän suomen ja englannin kielen taidon. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin ja hygieniapassin.


Siivoustehtävissä noudamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 1.3.2021. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot