(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
L&T Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

kokoaikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Kiertävän siivoojan työssä sinulla on kolme kohdetta, jossa käyt työpäiväsi aikana. Kohteet sijaitsevat Nousiaisissa, Ruskolla ja Raisiossa. Toivomme, että sinulla on auto, jonka kyydissä pääset siirtymään kohteesta toiseen vaivattomasti. Työtä tehdään 6.00 - 14.00, joten aikaa jää hyvin myös vapaa-ajalle. Yksi kohteista on terveydenhuollon kohde, jossa tehdään ylläpitosiivousta yleisissä tiloissa. Kohteessa vaaditaan influenssa-rokote. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Toivomme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on siis ehdoton plussa! 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Tarjoamme myös asiantuntevan esimiehen opastamaan sinua ja kunnollisen perehdytyksen työhön. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. L&T tarjoaa myös kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. 

 

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, eli ei kun tutustumaan meihin lisää! Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Korona-pandemian vuoksi hoidamme haastattelut puhelimitse tai videoiden välityksellä.