(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme nyt osa-aikaisia SIIVOOJIA vahvistamaan tiimiämme Oulun, Lumijoen, Limingan ja Kempeleen alueille!

Nautitko tarkkuutta vaativasta työstä? Onko sinulla joustava asenne ja viihdyt itsenäisessä työssä? Tule luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla! Tässä tehtävässä vastaat vaihtelevasta eri asiakaskohteemme, kuten kauppakeskuksen, myymälöiden ja toimistojen, ylläpitosiivouksesta. Tehtävä on osa-aikainen aamutyö, ja työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti jokaiselle viikon päivälle klo 5:00-15:00 välille. Viikossa työtunteja kertyy 20-25h. Työsuhde on määräaikainen 30.6.2021 asti.

Tietysti luemme eduksi, jos sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on asenne ja halu tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Työ on liikkuvaa, ja siitä syystä toivomme sinulla olevan oman auton käyttömahdollisuus. Oma-aloitteisuudella ja joustavalla asenteella pääset pitkälle, sillä me perehdytämme tehtävään kattavasti. Miksi? Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan. Työsuhteen ehdot määräytyvät kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti, jonka mukaan myös tehtäväkohtainen lähtöpalkka, 10,88€/h, määräytyy.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaika on käynnissä, ja tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana, eli toimi ripeästi. Hakuaika päättyy 24.1.2021, ja toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.
ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!