(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Haemme nyt SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme vaihteleviin asiakaskohteisiimme Harjavallassa!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tässä tehtävässä työskentelet useassa eri asiakaskohteessamme. Työvuorot sijoittuvat maanantaille ja keskiviikolle, voit itse valita haluatko työskennellä aamuisin vai iltaisin. Työsuhde on vakituinen, ja viikkotuntimäärä on 7,5h.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Perehdytämme tehtävään, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Työtä tehdään useassa kohteessa, joihin siirtyminen sujuu helpoiten omalla autolla. Oman auton käytöstä maksamme tietysti asianmukaisen korvauksen.

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Haluamme kuulla sinusta lisää! Laita hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi, ja kerro meille miksi sinä olisit sopivin henkilö joukkoomme. Hakuaika päättyy 25.1.2021.


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.
ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!