(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Haemme nyt osa-aikaista SIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan tiimiämme Raisiossa!

Nautitko tarkkuutta vaativasta työstä? Onko sinulla joustava asenne ja tykkäät tehdä työtä itsenäisesti? Tule luomaan kanssamme tiloja, joissa on hyvä olla! Tässä tehtävässä vastaat kauppakeskusympäristössä ylläpitosiivouksesta arkisin klo 6:00-11:00 välillä. Toivomme sinun olevan valmis tekemään toisinaan vuoroja myös viikonloppuisin.

Tietysti luemme eduksi, jos sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on asenne ja halu tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Oma-aloitteisuudella ja joustavalla asenteella pääset pitkälle, sillä me perehdytämme tehtävään kattavasti. Miksi? Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan. Työsuhteen ehdot määräytyvät kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti, jonka mukaan myös tehtäväkohtainen lähtöpalkka, 10,88€/h, määräytyy.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mahtavaa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaika on käynnissä, ja tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana. Toimi siis heti! Hakuaika päättyy 21.1.2021.


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.
ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!