Siivooja
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja tarkkaotteinen siivousalan ammattilainen tai alan tehtävistä kiinnostunut motivoitunut tekijä? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt joukkoomme useita SIIVOOJIA kunta-alan kohteisiin!

Tehtävät pitävät sisällään monipuolisten kohteiden siivoustehtäviä. Hakijalta edellytetään aiempaa siivousalan kokemusta ja alan tutkinnot luetaan hakijan eduksi.  Kohteiden luonteen johdosta tehtävissä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa.

Kaikki tehtävään valitut saavat kattavan perehdytyksen sekä tiimin ja esimiesten tuen.

Työt alkavat viimeistään 1.1.2021 alkaen. Työtä tarjotaan klo 6-18 välisenä aikana arkisin. Palkkaus kiinteistöalan TES mukaan.

Huomioithan, että kaikkien tehtäviin valittujen henkilöiden tulee toimittaa työnantajalle rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen, ja mahdolliset merkinnät voivat estää työsuhteen muodostumisen.

Haastattelut tullaan suorittamaan suomeksi.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413432
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Janne Malmisaari (janne.malmisaari (a) rtkhenkilostopalvelu.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa