Siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisesti työstä? Haluatko työskennellä uniikissa ympäristössä ja olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla?

Haemme nyt SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme Hattulassa. 

Haemme siivousalanosaajaa arkityöhön, työvuorot sijoittuvat arkiaamuihin klo 6-7 alkaen. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) sekä määräaikainen 31.7.2021 asti. Jatko on mahdollinen. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka tulee olla hyväksytty ennen työsuhteen alkua. 

Toivomme sinun hallitsevan siivoustyön, alan koulutuksen luemme eduksi. Tässä kohteessa on paljon liikkumista eli hyvä fyysinen kunto on tärkeää. Kohteessa on asiakkaita paikalla työpäivän aikana, ja heitä palvellaan tässä kohteessa suomeksi - sinun tulisi siis osata kieltä erittäin hyvin. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa työotetta.

ISS:llä tarjoamme sinulle paikan jossa voit kasvaa. Työtä pääset tekemään moderneilla ja ergonomisilla työvälineillä, työ alkaa kattavalla perehdytyksellä. Lue lisää ISS:stä ja tavastamme palvella asiakkaitamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys

Tervetuloa loistamaan ISS:lle! Laitathan hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin. Viimeinen hakupäivä on 3.2.2021.ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.
ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot