(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Haemme nyt OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme TAMPEREEN PAPPILAAN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä huolehdit puhtaanapidosta asumispalvelukohteessa. Töitä teet arkisin kolmena päivänä viikossa (ma, ke, pe) klo 9 - 14 välillä. Työpäivän pituus on 4 tuntia päivässä. Työsuhde on osa-aikainen (12h/viikko) ja vakituinen.


Tähän tehtävään edellytämme aikaisempaa siivoustyökokemusta vähintään vuoden ajalta viimeisen kolmen vuoden sisällä. Tässä tehtävässä tarvitset lisäksi hyvää suomen kielen taitoa ja normaalin fyysisen peruskunnon. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja vastuullista työskentelyotetta. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on avoin työskentelemään monimuotoisessa ympäristössä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta, tässä tehtävässä palkkaluokan 3 mukaisesti (11,43e/tunti). Tule mukaan joukkoon tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 25.1.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa viimeistään 1.2.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -