(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haemme toimisto- ja rappusiivoojia asiakkaallemme Oulun alueelle.

Siivojana olet huolehtimassa asiakkaiden viihtyyvyydesta siisteissä tiloissa. 

Etsimämme henkilö on ahkera ja reipas tekemään töitä. Hoidat työtehtäväsi itsenäisesti ja luotettavasti, sekä työjälkesi on siistiä ja huolellista. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä otetta sekä positiivista asennetta työntekoon. Työ on vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdillaan! Toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta siivoustyöstä, mutta ethän jätä hakemustasi laittamatta, vaikka sinulla ei olisikaan ehtinyt kertyä siivousalan kokemusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtunnit vaihtelevat tarpeen mukaan ja toivomme hakijalta joustavuutta työaikojen suhteen. Työkohteiden sijaitessa eri paikoissa, B-ajokortti ja auto on pakollinen sekä hyvä suomen kielen taito. Työtehtävääsi saat perehdytyksen. Työkohteesi sijaitsevat Oulun alueella.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Tomi Torvinen, p. 050 551 0081 tomi.torvinen@amiko.fi