(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisesti työstä? Haluatko olla mukanamme luomassa tiloja, joissa on hyvä olla?

Tiimimme Oulussa kaipaa nyt vahvistusta! Etsimme osaavaa SIIVOOJAA ylläpitosiivoukseen koulukohteeseen. Tässä tehtävässä vastaat koulukohteemme ylläpitosiivouksesta arki-iltaisin kl 14:00-22:00 välillä. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä ehkä jo tämän vuoden puolella, työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Toivomme sinun hallitsevan siivoustyön, olisi hienoa jos olisit aiemmin työskennellyt kouluympäristössä. Alan koulutuksen luemme ehdottomasti eduksi. Kohteessa on asiakkaita paikalla työpäivän aikana, ja heitä palvellaan tässä kohteessa suomeksi - sinun tulisi siis osata kieltä ainakin jonkin verran. Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on oma-aloitteinen ja ahkera työote. 

ISS:llä tarjoamme sinulle paikan jossa voit kasvaa. Työtä pääset tekemään moderneilla ja ergonomisilla työvälineillä, työ alkaa kattavalla perehdytyksellä. Lue lisää ISS:stä ja tavastamme palvella asiakkaitamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys

Tervetuloa loistamaan ISS:lle! Laitathan hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi, niin pääsemme tutustumaan sinuun paremmin. Viimeinen hakupäivä on 8.12.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -