(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Haemme

Siivoojia

siivoustöihin eri ylläpitokohteisiimme Lahden keskustan alueella. Toivomme aikaisempaa kokemusta siivoojan työstä, sekä kykyä oppia nopeasti ja noudattaa annettuja ohjeita. Työt eivät ole osaamis-/vaatimustasoltaan vaikeita, suurempi painoarvo työntekijöitä valittaessa on asenteella.

Työvuoroja on tarjolla maanantaista sunnuntaihin aamuvuoropainotteisesti, noin 20-30h/viikko.

Työajoista on mahdollista keskustella sekä sopia tapauskohtaisesti, otamme huomioon myös hakijat, jotka haluavat tehdä töitä keikkaluonteisesti tai viikonloppuisin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos olet ahkera tekijä sekä töitä vailla,

HAE TYÖPAIKKAA LAITTAMALLA VAPAAMUOTOINEN HAKEMUS SÄHKÖPOSTILLA OSOITTEESEEN: heidi.viitasaari@lisapalvelu.net

Lisätiedot:

Heidi Viitasaari

heidi.viitasaari@lisapalvelu.net

046 597 5019

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.