(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haemme nyt lauantaiaamuihin SIIVOOJAA vastaamaan uniikin asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta Helsingin ydinkeskustassa. 

Haemme työntekijää lauantaivuoroon, kl 6:00-10:00, lisäksi mahdollisuus lisätunteihin sinun toiveidesi mukaan. Työssä toivomme sinun voivan aloittaa vielä tämän vuoden puolella, työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteen ehdot määräytyvät kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan, ja tehtävässä lähtöpalkka on TES mukainen 10,88€/h.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on tarkka ja tunnollinen työote. Tietysti luemme eduksi alan koulutuksen, ja kokemus on ehdottomasti plussaa, mutta tärkeintä meille on asenne! Haluat aidosti tuottaa asiakkaillemme laadukasta palvelua, ja olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla. Haluatko lukea lisää siivoojan työstä ISS:llä? Voit tutustua siivoojamme Ehan työhön Musiikkitalossa oheisesta linkistä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Mainiota, haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai tyopaikat.iss.fi. Hakuaikaa on 24.11.2020 asti.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -