(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme nyt ammattitaitoista SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Kempeleeseen!


Tässä tehtävässä vastaat kouluympäristön puhtaanapidosta. Työsuhde on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen 31.1.2021 asti, tämän jälkeen mahdollisuus työtehtävän jatkumiseen vakituisena. Työtä tehdään arkisin klo 05:00-15:00 välillä, 7,5h/ päivässä, 37,5 tuntia viikossa.


Tehtävään edellytämme, että sinulle on kertynyt puhtaanapito alalta vähintään vuosi työkokemusta tai sinulle on plakkarissa alan koulutus. Odotamme sinulta luotettavuutta ja tomeraa työskentelyotetta. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset lisäksi kohtalaista suomen kielen taitoa sekä hyvän fyysisen peruskunnon. 

Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien 504/2002 -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi jo tänään tyopaikat.iss.fi! Hakuaikaa on 24.11.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä, muihin sähköpostilla.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -