(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Haemme asiakasyrityksellemme

Siivoojaa siivoustöihin Lahden keskustan tuntumassa olevan työmaan työmaakoppien siivoukseen. Toivomme aikaisempaa kokemusta siivoojan työstä, sekä kykyä oppia nopeasti ja noudattaa annettuja ohjeita. Työ ei ole osaamis-/vaatimustasoltaan vaikeaa, suurempi painoarvo työntekijää valittaessa on asenteella.

Työaika on 4-5h päivä, työ on mahdollista suorittaa joka päivä aikavälillä 7-15.30. Työntekijällä on siis itse mahdollisuus määrittää työaikansa, kunhan päivittäinen noin 4-5h työ tulee tehtyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman nopeasti.

Jos olet ahkera tekijä sekä töitä vailla, laita hakemus oheisen linkin kautta ja kutsumme sinut haastatteluun.

Lisätietoja:

Sami Ikävalko

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.