(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Siivooja / puhtaanapitotyöntekijä

Etsitkö töitä kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri sekä työyhteisö on varustettu hyvällä huumorintajulla? Hyvä, koska me etsimme juuri sinua!

Haemme asiakkaalle siivoojia tuotantolaitokseen Järvenpäähän. Työnkuva pitää sisällään päivittäisessä käytössä olevien tarvikkeiden (mm. jätteenkeräysastioiden) pesemistä, desinfiointia, jätteenkeräyshuoneiden kunnon ylläpitoa sekä muita hygieniaa ylläpitäviä toimintoja.

Työ pitää sisällään nostoja ja pinoamista, joten edellytämme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Työkieli on suomi ja katsomme eduksi myös englannin kielen osaamisen. Töitä tehdään ma-pe kolmessa vuorossa (aamuvuoro klo 7-15, iltavuoro klo 15-23 ja yövuoro 23-07). Odotamme hakijoilta reipasta ja positiivista asennetta sekä aikaisempaa kokemusta puhtaanapidosta. Työssä tulet tarvitsemaan hygieniapassia ja katsomme eduksi, mikäli se jo sinulta löytyy.

Tarjoamme sinulle positiivisen ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis pikimmiten hakemuksesi sivustomme kautta tai laita avoin hakemus osoitteeseen tanja.marttila@eezy.fi.

Lisätietoja saat kysymällä: 
Tanja Marttila
HR-Koordinaattori, Eezy VMP
p. 0403075708
tanja.marttila@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja Eezy Group:ista: www.eezygroup.fi