(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Etsitkö työtä, jolla on tarkoitus? Oletko tarkka ja omatoiminen työskentelijä? 

Uusien myymäläkohteidemme alkaessa Kauhavalla ja Ala-Härmässä, etsimme nyt osaavia SIIVOOJIA vakituisiin työsuhteisiin. Tehtävät ovat osa-aikaista, ja työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 6:00-12:00 välille. Viikossa työtunteja kertyy 20-25h. Kauhavalla pääset aloittamaan työn jo 1.12.2020, Ala-Härmässä aloitus 2.1.2021.

Toki katsomme siivoustyön kokemuksen eduksi, kuten myös alan koulutuksen, mutta tässä tehtävässä tärkeintä on ASENNE! Sinulla on aito halu olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla, ja rautaisen asiakaspalveluasenteesi vuoksi sovit ISS:lle erinomaisesti! Työvuorot sijoittuvat kohteen aukioloaikoihin, ja asiakkaita palvellaan kohteessa suomen kielellä - hyvä kielen perusosaaminen on siissuotavaa. Lähtöpalkka tehtävässä on 10,88€, noudattaen kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. 

Tarjoamme säännöllisen työn ja monipuolisen työnkuvan. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kannustamme kehittämään sekä ylläpitämään ammattitaitoa koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hakuaikaa on 23.11.2020 asti, mutta laita toki hakemuksesi jo tänään, sillä hakemuksiin tutustumme jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse. Kerrothan hakemuksessasi, oletko ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään Kauhavalla vai Ala-Härmässä. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -