(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Etsimme reippaalla asenteella varustettua SIIVOOJAA  suureen asiakaskohteeseemme Oulun Linnanmaalle.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpito- ja perussiivouksesta oppilaitosympäristössä Töitä tehdään klo 5 – 13. Työaika on päivittäin 7,5 tuntia ja työsuhde tulee olemaan kokoaikainen (37,5h/viikko) äitiyslomansijaisuus 31.12.2021.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta
tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua
asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä
sopivan koulutuksen tai keskeneräiset opinnot. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/iss-ammatit-siivooja.


Sopisiko tämä tehtävä juuri sinulle? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 05.12.2020.Tehtävä alkaa tammikuussa 2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -