(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää ja oma-aloitteista SIIVOOJAA Haminaan. 

Työssäsi huolehdit asiakkaamme toimitilojen puhtaudesta ja toimivuudesta arkisin klo 6 -14 vuorossa. Työsuhde on määräaikainen maaliskuun 2021 loppuun, mutta tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkoon.

Työ on fyysisesti raskasta, kohde haastava ja tietynlaista silmää siivoustyölle vaativa. Asiakkaamme työkieli on englanti, mutta tulet pärjäämään kohteessa liikkuessasi, mikäli tervehtiminen englannin kielellä sujuu sinulta. Tehtävän hoitaminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta ammattisiivoustyöstä ja laitos- tai toimitilahuoltajan perustutkinnon katsomme eduksi.  


Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme sinulle arkipäivätyön, jota tehdä kunnollisilla työvälineillä kiinteistöpalvelualan johtavassa yrityksessä. Tukenasi on ammattitaitoinen esimies. ISS Palveluilla tyytyväiset ja ammattitaitoiset työntekijät on tärkein voimavaramme ja valtakunnallisena toimijana tarjoamme kattavat kouluttautumis- ja urakehitysmahdollisuudet. Tartu siis tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi meillä. 


Hae tehtävään täyttämällä lomake oheisen linkin kautta 13.12.2020  mennessä. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka