(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Etsitkö säännöllistä työtä tilojen puhtaanapidon parista? Omaatko jo jonkin verran kokemusta ylläpitosiivouksesta ja pystyt toimimaan itsenäisesti? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Haemme Rovaniemen alueen kohteisiin KAHTA SIIVOOJA vakituiseen työsuhteeseen. Työt painottuvat arkiaamuihin, jolloin vastaat tilojen ylläpitosiivouksesta klo 6:00-14:00. Työtä tehdään satunnaisesti myös lauantaisin.


Mikäli olet oma-aloitteinen, tarkka, itsenäinen ja joustava, tämä työ on sinua varten! Perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Kohteissa palvellaan asiakkaita suomen kielellä, joten tehtävässä menestymisen kannalta hyvä suomen kielen ymmärrys on suotavaa. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta. Työsuhteen solmiminen edellyttää suppean turvallisuusselvityksen tekemisen.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kannustavan työympäristön. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla .


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille lisää itsestäsi! Hakuaikaa on 23.11.2020 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä hakuajan päätyttyä puhelimitse, muut saavat tiedon sähköpostilla. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi
- ISS on savuton työpaikka -