(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 

Haemme nyt useita SIIVOOJIA vastaamaan junien ylläpitosiivouksista!

Työnsuorituspaikkana toimii Ilmalan varikko. Tehtävät pitävät sisällään junien siivousta, sänkyjen petaamista ym. siistimiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oikeaa asennetta ja kykyä tehdä työtä itsenäisesti. Hakijoilta edellytetään suomen kielen taitoa, ja haastattelut tullaan pitämään suomeksi.

Työaika on 15-37,5h/viikko ja työt tehdään aamuvuorossa. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES. Työt alkavat joulukuussa ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana. 

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. 


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).