(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020
 


 
Kiinnostaako tehdä työtä jolla on merkitystä? Haluatko luoda käyttäjille viihtyisiä tiloja?

Me etsimme nyt SIIVOOJAA Leville!

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme puhtaanapidosta myymäläympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi joustavasti klo 9-23 välille, ja työ toteutetaan pääosin Levin keskustassa.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta
tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä asiakaspalveluhenkisyys. Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen, koulutuksen. Tehtävään vaaditaan ajokortti, koska toisinaan työtä käydään suorittamassa Kittilässä.  

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan .


Jos haluat napata paikan huipputiimistä ja päästä osaksi suurta kansainvälistä yritystä  lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.11.2020. Saatamme haastatella tehtävään jo hakuajalla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi


- ISS on savuton työpaikka -