(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
 
Etsimme nyt itsenäisen otteen omaavaa SIIVOOJAA Kuivaniemi-Simo alueelle.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Tässä tehtävässä vastaat Simo-Kuivaniemi alueella eri asiakaskohteidemme monipuolisesti ylläpitosiivouksesta. Työtä tehdään pääosin arkisin klo 6-14, noin 7h/päivä. Tehtävään vaadimme alan koulutusta esim. toimitilahuoltaja. Arvostamme alan  työkokemusta,  asiakaspalvelualtista ja positiivista työotetta. Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 asti. 


 
Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan . Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


 
Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 1.11.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat mahdollisimman pian tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.


 
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi
 
- ISS on savuton työpaikka -