(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Etsitkö työtä joka tehdään iltapainotteisesti? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä ja omaat ajokortin? Hae mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Haemme vakituiseen työsuhteeseen  reipasta SIIVOOJAA Oulun alueelle! Työ edellyttää ajokorttia, sillä kohteet sijaitsee eri osoitteissa. Kohteiden välillä kulkemiseen voit käyttää ISS:n autoa. Työsuhde on osa-aikainen painottuen iltaan. Työajat sijoittuvat arki-illoille klo 17 alkaen. Työtuntien määrä vaihtele 4-7h/vuoro.


Mikäli olet joustava, positiivinen ja tarkka, tämä työ on sinulle! Perehdytämme tehtävään kattavasti hyödyntäen moderneja digitaalisia perehdytys- ja koulutuspolkujamme. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää: https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan.


Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Kohteissa palvellaan asiakkaita suomen kielellä, joten tehtävässä menestymisen kannalta hyvä suomen kielen ymmärrys on suotavaa. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta.


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kannustavan työympäristön. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille lisää itsestäsi! Hakuaikaa on 1.11.2020 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi - ISS on savuton työpaikka -