(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

SIIVOOJAN MÄÄRÄAIKAINEN TYÖSUHDE

Tehtävän hakuaikaa jatketaan, aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.
AitO toimintakeskus etsii siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 16.11.2020 - 30.4.2021.
AitO toimintakeskus on Tampereen seurakuntayhtymän keväällä 2018 omistukseensa hankkima kohde, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Aitolahdella Näsijärven rannalla. Kohde sisältää paljon potentiaalia erilaisten toimintojen tarpeisiin. AitOssa on mahdollisuus täysihoidon lisäksi viettää kokous-, kurssi- ja koulutuspäiviä. AitOn asiakkaina ovat Tampereen seurakuntayhtymän eri työmuodot sekä ulkopuoliset asiakkaat.

Työ sisältää mm. majoitustilojen, saunojen ja kokoustilojen päivittäistä siivousta sekä perussiivouksia. Tehtävänkuvaan kuuluu myös avustavia keittiötehtäviä.
Odotamme sinulta siivousalan koulutusta sekä työkokemusta, paineensietokykyä ja taitoa työskennellä kiireenkin keskellä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle työtä osaavassa ja motivoituneessa tiimissä sekä vaihtelevaa työtä erilaisia asiakasryhmiä palvellen.
Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa sekä myös viikonloppuisin (jaksotyöaika 116 h 15 min / 3 vko). Oma auto välttämätön, koska työvuorot ja bussiyhteydet eivät sovi yhteen.

Tehtävän palkka on KirVESTES vaatimusryhmä 401 mukainen ( 1939.76€/kk). Työntekijälle maksetaan peruspalkan lisäksi euromääräistä kokemuslisää KirVESTES:n mukaisesti. Tehtävässä on kahden (2) kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 30.10.2020

Lisätiedot:
Soila Muurikainen, Leiri- ja kurssikeskuspalveluiden johtava esimies puh. 040 804 8380 tai soila.muurikainen@evl.fi