(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen työhön Outokumpuun. Etsimme tehokasta ja ammattitaitoista siivoojaa huolehtimaan asiakaskohteemme tuotanto-, toimisto- ja sosiaalitilojen ylläpito- ja perussiivouksista reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteessa työskennellään arkisin kokopäiväisesti klo 7:00 alkaen. L&T:llä kaikki palkat määräytyvät kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisesti.

 

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat tehtävässä toivottua. Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta ja valmiuksia toimia itsenäisesti. Esimerkiksi jos huomaat likaisen ikkunan tai rikkinäisen paperiannostelijan, otat asiasta koppia ja hoidat asiaa eteenpäin! Ulospäinsuuntautuneisuus ja kyky kohdata positiivisella ja hyvällä fiiliksellä päivittäin asiakkaita ovat työn keskeinen ydinedellytys. Tehtävässä tarvitaan työturvallisuuskortti, mutta mikäli sinulta ei sitä entuudestaan löydy, voit suorittaa sen työn ohessa. 


Saat meiltä:
   - Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
   - Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
   - Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
   - Ison talon henkilöstöetuuksia mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairaskassamme jäseneksi sekä osallistuminen henkilökuntakerhojen toimintaan 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc