(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Etsimme joustavalla asenteella varustettuja TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme TAMPEREELLE.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä toimit tarvittaessa töihin kutsuttavana työntekijänä eri asiakaskohteissamme. Työvuorot tulevat sijoittumaan klo 6 – 22 välille arkisin sekä viikonloppuisin. Kerro meille rohkeasti, miten olet käytettävissä ja minkälainen elämäntilanteesi on tällä hetkellä. Työsuhde tulee olemaan toistaiseksi voimassa oleva.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä sopivan koulutuksen tai keskeneräiset opinnot alalta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta työvuorojen suhteen. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota henkilökohtaisia urakehitysmahdollisuuksia huomioimalla myös elämäntilanteesi. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Voit käydä lukemassa siivoojan työstä henkilöstölehdestämme työntekijämme Karoliinan kertomana täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 01.11.2020. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta paikat täytetään vasta hakuajan päätyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -