(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme nyt SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme vaihteleviin asiakaskohteisiimme Posiolla, Taivalkoskella ja Kuusamossa!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tässä tehtävässä työskentelet useassa eri asiakaskohteessamme. Työsuhde on osa-aikainen, ja työtunteja kertyy 20h/viikko. Päivittäiset työajat vaihtelevat aamu-, päivä ja iltavuorojen välillä, joten toivomme sinulta joustavaa asennetta. Työsuhde on vakituinen ja tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka tulee olla hyväksytty ennen työsuhteen alkua. 

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Työn liikkuvan luonteen vuoksi sinulla tulee olla B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Haluamme kuulla sinusta lisää! Laita hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi, ja kerro meille miksi sinä olisit sopivin henkilö joukkoomme. Hakuaika päättyy 18.10.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -