(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Haemme

Siivoojia

siivoustöihin eri ylläpitokohteisiimme Lahden keskustan alueella. Toivomme aikaisempaa kokemusta siivoojan työstä, sekä kykyä oppia nopeasti ja noudattaa annettuja ohjeita. Työt eivät ole osaamis-/vaatimustasoltaan vaikeita, suurempi painoarvo työntekijöitä valittaessa on asenteella.

Työvuoroja on tarjolla maanantaista sunnuntaihin aamuvuoropainotteisesti, noin 30h/viikko.

Työajoista on mahdollista keskustella sekä sopia tapauskohtaisesti, otamme huomioon myös hakijat, jotka haluavat tehdä töitä keikkaluonteisesti tai viikonloppuisin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos olet ahkera tekijä sekä töitä vailla, laita hakemus oheisen linkin kautta ja kutsumme sinut haastatteluun.

Lisätietoja:

Sami Ikävalko

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

044 716 0060

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.