(Poistunut julkaisusta)

Siivooja
Go On Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Haemme asiakkaallemme Lappeenrantaan

SIIVOOJAA

porrassiivous - ja korjaamokohteisiin.

Etsimme aikaisempaa siivouskokemusta omaavaa tekijää, jolla on reipas ote työntekoon ja motivoitunut asenne. Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Olethan aamuvirkku, sillä aikaisimmat vuorot alkavat jo klo 4.30.

Hakijalta vaaditaan ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Työturvallisuuskortti ei ole välttämätön kaikissa kohteissa, mutta muistathan mainita hakemuksessasi, jos se sinulta löytyy.

Palkkauksessa sovellamme kiinteistöalan työehtosopimusta.

Oletko etsimämme siivousalan ammattilainen? Jätä hakemus!

Työt alkavat lokakuun alusta ja aloitammekin haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Antti Saira puh. +358445859162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.