Siivooja
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Maailmanluokan yliopisto vaatii maailmanluokan ylläpitoa. Tilat, jotka pursuavat tiedettä ja teknologiaa, tarvitsevat toimiakseen myös aimo annoksen käytännön osaamista, perinteisiä kädentaitoja, ammattitaitoisia palveluja ja älykästä huolenpitoa. 24/7/365

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama vuoden 2018 alussa toimintansa aloittanut inhouse –yhtiö. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reilun 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä. 

Haemme joukkoomme

SIIVOOJIA

toistaiseksivoimassa oleviin työsuhteisiin 1.10.2020 lukien tai sopimuksen mukaan. Työkohteet sijoittuvat Keskustan,  Meilahden ja Kumpulan kampuksille.

Siivoojan tehtävänä on erityyppisten tilojen ylläpito- ja perussiivous sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Siivoojamme työskentelevät tarvittaessa myös muissa kuin oman työnjohto- ja kampusalueensa rakennuksissa.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva siivousalan ammatillinen koulutus ja/tai vankka kokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista asennetta työtehtävien suorittamisessa. Asiakaspalvelutehtävissä tarvitaan riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tietotekniikan perustaitoja. Työssä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävään valittavalle tehdään kehon liikehallinnan arvioinnin (FMS-testaus) työterveyshuollossa.

Tehtävän palkkaus perustuu Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n yrityskohtaiseen työehtosopimukseen. Kokonaispalkka palvelussuhteen alussa on noin 1 900 euroa kuukaudessa. Tehtävässä on koeaika.

Miksi meille töihin?

Yhtiömme siivoaa Helsingin yliopiston monipuolisia opetus-, tutkimus- ja toimistotiloja neljällä eri kampuksella Helsingissä. Kohteet ovat pääsääntöisesti pysyviä. Työsuhteet ovat pitkiä ja siivoojamme ovat viihtyneet työyhteisössämme.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Marjut Klasila p. 050 4485 780 Meilahden ja Kumpulan osalta,  Tarja Repo p. 050 526 2389 ja Inge Tarsalainen p. 050 3082633 keskustan osalta.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 27.9.2020  mennessä. Tehtäviä hakevien haastattelut aloitetaan heti ja tehtäviä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386555
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Marjut Klasila (marjut.klasila (a) helsinki.fi)
  • Puhelin: 050 4485 780
  • Sijainti: Helsinki